mandag 26. januar 2009

Erfaringer ....


Imens vi sner inne, forsøker å lande på stil, fargekombinasjon, smart utnyttelse etc etc.

Som nyklekket blogger og entusiastisk huskjøper, har vi gjort oss en del erfaringer. Som blant annet at å legge ut info om de første løsningene vi faller for - kanskje ikke er så smart ..... det finnes så utallig mange alternative løsninger ... som man først oppdager etter at man har begynt å engasjere seg i diverse elementer.


Ta kjøkkeninnredning til eksempel - ikke ante vi at det fantes SÅ mange tilbydere ... og det er kjempevanskelig å velge, men beslutningene må tas fortløpende nå, så vi må virkelig sette på steamen under tenkehetten! I tillegg til kjøkkeninnredning skal det tas valg på baderomsinnredning, farger, fliser, tepper, hyller, gardiner etc., etc.



Vi har funnet mange herlige steder med aktuelle produkter for drømmehuset vårt, det eneste problemet er at det nå flyter over av brosjyrer, visittkort, tilbud og info fra alle mulige leverandører hjemme, så nå må vi til å bruke tid på å systematisere det også .... Er det noen som kan selge oss litt mer tid??? Well, det er jo ikke verdens største problem, så vi skal nok klare det .... :0)

Etter å ha vært på Gave og Interiørmessen på Lillestrøm ble ikke idé-samlingen noe mindre heller!!!!

Ber alle spare ryggen sålangt det går mht snemåking - sats heller på at det smelter bort!!!

Marit & Geir i valgmylderet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar