fredag 1. mai 2009

Kom Mai du skjønne milde ...

Denne vinteren var spesielt hard og det var ikke få ganger vi måtte starte forfra med måking etter at taket hadde kvittet seg med sin last. Nå investerer vi i snestoppere!!!!




En liten pause innimellom må man unne seg! :o)


Så kom plutselig påsken og da skulle man jo egentlig slappe av og hygge seg .....




Jeg har funnet ut at blogging tar mer tid enn beregnet ... og har måttet bli nedprioritert i konkurranse med utpakking av kasser, poser, esker og kofferter. Det er utrolig vanskelig å flytte inn et sted hvor det kun er vegger og ingen "hulrom" å plassere ting i. Vi har derfor vært travelt opptatt med å skape "hulrom" for å kunne plassere alt fra klær, bøker og større kjøkkenting som ikke går inn i vårt knøttlille, men godt gjennomtenkte nye kjøkken.

Noen gardiner er sydd, men det tar lang tid å bli ferdig - det gjenstår pr. idag 4 vinduer som venter på fotside gardiner, 7 vinduer som venter på "korte" gardiner i tillegg til 7 liftgardiner som også må på plass.

Kjøkkenkroken er blitt koselig med skinnfell, et deilig sted for god mat og gode samtaler. TV og kinoanlegg er på plass og vi kan snart tillate oss å sette oss ned om kveldene ... selv om alle de grønne - ja du leste; GRØNNE - vinduene i huset venter desperat på å bli grunnet hvite + 3 lag med maling etter det! Det må bare bli litt varmere i været først!

Innimellom all oppussingen har vi hygget oss med å se at hagen kommer frem og vi har såvidt begynt å tumle med tanker om både pergola og vann i hagen.

Her er noen bilder som gir en liten indikasjon på hvordan det er å leve på en byggeplass - på godt og vondt!

Ønsker alle venner og kjente - og de som ellers måtte følge med bloggen en deilig vår! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar