tirsdag 18. august 2009

Moro med prosjekter .....

Oppussing i et gammelt hus er spennende og det er morsomt å oppleve hvordan innsatsen blir belønnet med gode og tilfredsstillende resultater. Ingen av oss er håndtverkere, men jeg har av og til allikevel lurt på om min kjære har et ekstra, godt utviklet håndtverkergen han selv ikke er klar over. Jeg synes i alle fall at han utfører det ene mirakelet etter det andre! :0)

Et av prosjektene vi tidlige bestemte burde bli utført i løpet av sommeren var steinlegging av innkjørselen. Den bestod av steinmel, grus og masse ugress. Ikke særlig hensiktsmessig med tanke på bilparkering, vedlikehold eller ferdsel barbent! Skoene fikk også alltid med seg et par desiliter med smågrus inn i huset! Selv om vi skulle ønsket oss brostenlegging i buemønster (det tar vi når Lotto-gevinsten kommer) var vi veldig fornøyd med resultatet!

At høsten nærmer seg legger vi merke til hver morgen når vi står opp. På terrassen har vi et epletre i urne og grenene bøyer seg av fruktens tyngde. Dette selv om vi pinserte vekk flere never med epleblomster tidlig i vår. Jeg ville vært fornøyd hvis jeg hadde fått nok epler til én god eplekake, men her blir det mange fler! De skal bli gode å hygge seg med når høststormene begynner å rase!
Ytterdøren var mosegrønn .... ikke akkurat vår favo farge, så vi har fundert på om ikke det kunne være stilig med sort dør. Det fungerer andre steder, så hvorfor ikke hos oss?! Vi pusset ned den godt lakkerte døren og ga den en omgang med blank sort maling. Det ble ikke så værst! Etter et par omganger med sparkel, pussing og noen lag til med maling - blir den helt sikkert lekker!!!


Og siden mamma hadde sendt meg sin gode og sunne brødoppskrift, var det ekstra hyggelig å male mens duften av nystekt brød bare ble mer og mer merkbar!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar