tirsdag 1. september 2009

Søndagstur i skogen ved sjøen

Egentlig skulle vi vært på fjellet denne helgen. Vi hadde gledet oss til å møte familien, seterliv, skigard, melkerampe, fiskevann, høstfarger og fjelltur, god mat og drikke ... men det satte værgudene en stopper for.

Helgen ble derfor tilbragt i lavlandet med blant annet søndagstur. Søndagstur er vel et begrep de fleste nordmenn er (frivillig eller ufrivillig) kjent med. Såsnart man har kommet seg over den første dørstokkmila, åpner dagen seg med tonnevis av frisk luft, flotte farger og herlige opplevelser. Vi fulgte stien i skogen langsmed fjorden og det er balsam for sjelen å ta inn alle de herlige inntrykkene underveis. At jeg har en hyper-tålmodig kjæreste er jeg veldig glad for ... uten denne velutviklede egenskapen hos ham, hadde jeg aldri fått tatt alle fotografiene!
Men så er han da også verdens beste!!! :O)

Vi er ikke soppkyndige, men har en følelse av at disse soppene ikke akkurat var verdt å ta med seg hjem for garnityr for en bedre middag .... fargene var liksom ikke helt "riktige" ....

Etter å ha vandret igjennom naturreservatet .... med trolsk stemning og iakttatt mosen på nært hold ... kom vi ut til sjøen med flott lys .. og dus palett.


Her slo vi oss ned på stranden omgitt av siv, nyperoser og ville tistler.
Nybakt brød, stikkelsbærsyltetøy og kaffe ble funnet frem og etter et godt måltid var det bare deilig å hvile i steksolen, mens vi hørte vinden stormet i tretoppene og bølgene slo mot stranden. Kan man ha det bedre???


.... og sommeren ER ikke over enda! :O)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar