mandag 19. oktober 2009

Familiebesøk


Denne helgen var satt av til familiebesøk. Vi fikk besøk av førsteårs-studenten i England og dagen etter dro vi på besøk til familien som bor i innlandet. Det var kjempehyggelig å se igjen utenlandsfareren og vi forsøke å pleie og peppe opp nybegynnerstudenten, som i likhet med de fleste andre, sliter med å finne strukturen i et relativt frittflytende studentliv. Han har alle forutsetninger til å klare det, så vi stoler 100% på at dette klarer han! Det ble en koselig kveld med god mat og drikke samt en skikkelig omgang med WII'en og bowling-turnering. Jeg tapte for gutta, men trøstet meg med at det var første gang OG i tillegg virtuelt! :O)



Dagen etter skinte solen som den aldri før hadde gjort og vi satte ut på en 3,5 timers lang kjøretur. Det ble en vakker høstopplevelse, og det var ikke få ganger min kjære måtte stoppe for fotografering. Her deler vi et lite knippe av opplevelsene med dere:




Selv om bildene ser varme ut i solens skinn var det også overrasskende glatte partier, og det var et par steder hvor bilen var ute og skle på glatta!

Det er alltid hyggelig å møtes! Hyggelige turer i frisk luft, mye skravling og deling av de siste dataoppdagelser! ... og vi reiser aldri sultne hjem igjen.

Hjemturen delte vi med mange andre trafikkanter, men hva gjør vel det når omgivelsene er som dette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar