søndag 3. oktober 2010

Velkommen høst

Så er den her igjen .... høsten ... like sikkert iår som ifjor. Den drar mange deilige ting med seg; stearinlys gjennom hele kvelden, vi går over fra lette salater til varme, krydderduftende gryteretter, veden er stablet opp og det er fyr i peisen. Sommersko og sandaler er byttet ut med deilige lodne tøfler og den slitte grove ulljakken er funnet frem.


Temperaturen daler sakte nedover på termometeret, og det er ikke bare vi som begynner å kjenne kulden .... denne lille karen har definitivt blåst seg opp for å holde på varmen!


Tror jeg fikk inn den siste buketten fra hagen i forigårs .... selv om rosene ser ut til å ha startet på en ny vår .... de kommer stadig med flere knopper .... liker det ikke helt, da de jo nå skal forberede seg på vinteren og gå i dvale, men vakkert er det jo!Når sommeren er over blir det kanskje mer tid til å blogge også. Etter at jeg fikk heltidsjobb, ble det plutselig mindre tid å fordele alle oppgavene på, men jeg skal fortsette å dele minner og bilder med dere - bare fordi det faktisk er veldig hyggelig. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar