tirsdag 14. desember 2010

Endelig tilbake .... i Kongens by! :o)Det er dejligt at være norsk i Danmark! Vi kan skrive under på det! Den årlige turen er gjennomført med terningkast 6, og selv om shoppingen var minimal, var det stemning nok til å ta bilder, fryse bittelitt i en kald hovedstad, spise masse dansk julemat og smake på dertil godt drikke, få seg både hatt og hansker, kunst og annet morsomt!

Her er en liten stemningsrapport:

For de som vil shoppe, og det er mange - som bildet forteller, er det bare å spisse begge albuene og bruke buldozer-teknikken! Skarpe klør er også bra å ha når man skal sloss om varene! Abicrombe & Finch hadde åpnet butikk og selvfølgelig skulle vi innom ... men det var som å komme inn i en mørkelagt labyrint, så selv om prisene var greie, var det uholdbart å være der inne! Tror de taper masse omsetning på det!


Imens folk styrter frem og tilbake, med stresset blikk og spisse albuer, forsøkte disse karene å skape litt julestemning ...... en anderledes og fascinerende gjeng med vakre toner som gled inn i folkemassen på Strøget!Fredagen ble avsatt til en skikkelig julemiddag, med meny som følger:

Julesild med anis og appelsin
Lun Kronborgsild
Marineret sild
Varm rødspættefilet med hjemmelaget remoulade
Røget hellefisk med lun røræg
Rejer med mayonnaise

Andebryst med surt
Æbleflæsk
Hjemmelavet sylte med rødbeder
Medisterpølse med sennep
Ribbensteg med rødkål

Olst med tørret frugt
Ris a la mande

..... vi har bestilt bord med høy julefaktor 2 desember 2012! :)

Til sist et lite bilde for gutta, som begge måtte bort å ta bilde av denne duggfriske bilen ....Og vi har allerede booket for neste år på vårt faste Hotel Ocean, på Amager, hvorfra det kun tar 10 minutter inn til City. Husk dog på at det er 3 og ikke 2 soner på Metroen ..... ref vårt lille møte med en kjempestor Metro-vakt natt til lørdag! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar