søndag 16. januar 2011

Årets fotomesse!

Herlig ... å vasse rundt i fantastisk equipment, omgitt av kunnskapsrike folk, foredrag - tekniske såvel som reiseskildringer. Messetilbud og utstilling ... hånd i hånd!

Lørdagen ble interessant og lærerik og vi glemte å spise lunch!!! ;0) På noen stands var de "besservissere" og ikke spesielt hyggelige, men disse gutta fra www.fotopianetthandel.no var sikkelig hyggelige og serviceminded! Den beste standen på messen - rent kvalitetsmessig med tanke på vilje til å gi produktinfo og kundebehandling!!!  10 poeng!!!

 
Drømmeutstyret var på utstilling og det var ikke bare oss som siklet over linser og annet tilbehør.


 Drømmen er denne - fra Canon - men den kan jo være "litt" tung å bruke til helge-fotografering ....


Fotografiutstillingene var herlige, og her er noen bilder fra Frans Lanting ... som kan smelte et hvilketsomhelst hjerte!  :0)
Bruk av kamera til filmproduksjon og reportasje er blitt mer og mer populært og siden vi synes det er interessant overvar vi foredraget til Torkil Færø om hvordan han hadde filmet pilegrimsleden Oslo-Trondheim. Interessant og et par aha-opplevelser. Nå er vi et steg videre i den biten og kurs er definitivt på blokken! 

Her er enda noen bilder fra utstillingen;  - laaang fra familiebilde-genren:


Med ovenstående bilde til inspirasjon (!!?!???) fant vi ut at Reiselivsmessen i hallen ved siden av var verdt et besøk også. Med foto-safari i tankene strenet vi inn og fikk brosjyrer om Cuba, Machu Pichu, Vietnam og Svalbard - alle med særpreg og høy billedfaktor! :0)

 Isbjørntur til Svalbard eller fotosafari i Sørafrika ... vanskelig å velge .....
 
Inspiratour, som arrangerer tur til "Chelsea Flower Show" i mai, var også representert. De har mange spennende og anderledes turer verden over!


Norsk reiseliv hadde en egen hall; og hva kunne så disse by på av spennende saker? 
Jo, her er litt av utvalget .... 
Ludvig og Solan, en Totning, En sliten Mikkel Rev, Ski og Ølakademiet ... ja, ja ... HEIA NORGE!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar