onsdag 14. september 2011

En effektiv uke!

Denne uken har gått fort! Vi satte inn turbo'n og satte igang masser av prosjekter mens regnet øste ned i alle fall store deler av dagene!
 

Etter at en liten reste-orkan og regnmassene hadde gjort sitt var ikke hagen akkurat pen!


Jeg har lenge ønsket at vårt hjemmekontor kunne pusses opp, men det har liksom ikke blitt tid til det .... Nå har Mr. Skipperhuset svingt malerkosten og hamret og banket og gjort en kjempeinnsats og fint er det blitt! 

Fra slik:

Til slik:


Ellers  har vi ryddet og ryddet og fått kjørt masser på søppeltomten! Deilig ... det gir litt ekstra deilig FengShui godfølelse :)
 
 
Straks solen kom frem, fikk jeg plukket inn masser av Bjørnebær som skal redde både vitamin og søthungeren senere i vinters.
 
Jeg fikk "blod på tann", så jeg ville rydde enda mer!!! Jeg fisket frem et par bilder i rammer osv og  gikk bort til "Second-hand"-butikken på hjørnet for å la de få det. Overskuddet derifra går jo til veldedig arbeid......  men innen jeg fikk gitt fra meg bildene, hadde jeg forelsket meg i to hjørneskap som sto i et hjørne og sang mitt navn. Vi har vært på jakt etter hjørneskap lenge - det er visst ikke så mange som produserer slikt lenger, så jeg fikk med meg Mr. Skipperhuset og etter 10 min. vandret vi ut av butikken med 2 nye hjørneskap i mahogny! De ble vasket og satt inn med Bivoks....


...... og etter polishing, ble de båret inn og tok seg aldeles praktfullt ut ... synes nå vi! :)Det er skjønt med "orning & reda"! .... både i samvittigheten og omgivelsene forøvrig! Mr. Skipperhuset sitter akkurat nå med et stort smil om munnen, dypt nede i sofaen og ser på de nye hjørneskapene! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar