søndag 13. februar 2011

Kvitre kvitre ....

Jeg vet ikke med dere, men jeg hører tydeligere fuglekvitter om morgenen. Idag har vi hatt besøk av både gulspurv, rødstrupe, flere typer meiser og de koselige spurvene. Alle kvitrer i nebbet på hverandre og jeg kjenner vårfølelsen kommer sigende. Solen skinner fra skyfri himmel og gir energi i massevis.

Det er ikke bare vi som får energi, men tulipanløkene ser også ut til å merke at solen varmer. De har allerede krabbet 3-4 cm. opp av bakken. Og apropos tulipaner .....................

Idag er det morsdag og jeg håper min mamma, som bor langt borte har fått den store tulipanbuketten jeg bestilte til henne. Den fortjener hun for å stå imot alle plagene hun har i hverdagen og for at hun beholder humøret uansett. Det er en egenskap jeg håper jeg arver når min jernhelse etterhvert vil minske etterhvert som alderdommen vil komme. :D  Masser av tulipaner til deg min kjære mamma! :)Og imorgen er det den komersielle dagen, hvor alle som har noen kjær skal gå og tømme lommeboken for å vise at man er glad i noen .... Jeg er ikke særlig for den tanken; å måtte kjøpe noe for å vise at man er glad i noen ..... men, jeg vil gjerne allikevel gi min kjære en liten oppmerksomhet! Here's to you my love :) Fordi du er den beste personen i hele verden!!! Jeg er lykkelig fordi jeg får leve mitt liv med deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar