fredag 4. mars 2011

Tannpine!!!Tannpine er ingen spøk!!! Hvem kunne tro at en tann kan forårsake så mye elendighet!?!
Jeg merket influensa-aktige plager forrige helg og siden er det blitt værre og værre utover i uken. Min nye tannlege forbarmet seg over meg og tok meg inn fort. Mine bange anelser slo til ... etter å ha flyttet til denne byen, fikk jeg navnet på en tannlege og stilte der. Han virket noe underlig, men vi er jo ikke alle like, og det skal man respektere. I ettertid var jeg oppe og klagde på hans arbeide, fordi det gjorde vondt og det sto splinter inn i tannkjøttet. Jeg ble mødt med en arrogant holdning om at "splinten fixer vi ... ha ha ha ... litt zzzzuuuuuummm her, litt drillll drrrriiiilllll her ... + litt banking der! Bra nå?" Du jobber på feil tann, kjære tannlege! Etter litt tid fant han ut hvor det burde justeres og fixet og ordnet det. Med tanke på sprengingen pga kronen han hadde satt på, hvilket jeg vovet meg frempå og sa at jeg trodde kanskje  var litt for stor, fikk jeg beskjed om at "Ha ha ha ... NEIDA, det tar lenger tid å finne ut om den ikke er som den skal!"

Så idag fikk jeg det altså bekreftet. Etter en omgang med røntkenbilder hos min nye tannlege, viser det seg at kronen er ca. 20% høyere enn den skal være og er dyttet så langt opp i kjeven at den har gnisset betennelse på nervene! Og jeg kan se frem til en NY regning hvor lommeboken min blir skikkelig loppet.

Er det noen som vet om man kan kreve refusjon for dårlig tannlegearbeid? Eller er det en håpløs kamp?
Jeg synes bare det er for galt å betale 12.500 kroner for noe som er blitt skikkelig plagsomt! I alle fall burde den gamle tannlegen bekoste mine utgifter til korrigering av hans feil! Hmmmffff... ganske irriterende!Det beste jeg kan gjøre nå er å knaske smertestillende + antibiotika og fokusere på favorittanimasjonsfilmen vår .... 

http://www.youtube.com/watch?v=PP8C2xSsngo

2 kommentarer:

  1. Hei.

    Det eneste jeg kan si, som ikke er til mye hjelp akkurat nå, er at neste gang du drar til tannlegen så bør du gjøre det i utlandet. Mye bedre kvalitet, rimeligere og du får en ferietur på kjøpet.

    SvarSlett
  2. Hei, Takk for tipset! Det skal jeg jammen ta til etterretning :)

    SvarSlett