lørdag 5. mars 2011

Påskestemning og gull!!!

Etter at Therese Johaug vant gull - tilsynelatende lekende lett - og Marit Bjørgen fulgte opp med sølv, ble vi så glade at vi bare måtte ut!

Vi er de lykkelige eiere av en bred og god gammel trapp, hvor sikkert mange har gått med sine tanker og kanskje også sittet og fundert, så vi fant frem sommerens sitteputer, rigget oss til med føttene  i frimerkehagen, hvor den gamle trappen fører, og koste oss med en kopp kaffe og 70% sjokolade med mandler! Mmmmm ... deilig! Folk gikk forbi og var glade og smilende. Noen så nesten ut som om de hadde kommet direkte fra Kollen, mens andre igjen var mer kledd for våren.

Vi var en tur bortom sentrum og der satt folk på uterestaurantene og drakk vin og koste seg. Det er nesten så man begynner å tro på at våren er i anmarsj .... men så er det også snart 2. uke av mars!

Mens vi satt der på trappen og planla uken, varment solen ansiktet, det dryppet fra takene og små bekker rant langsmed gatestenene! Hvilken lykke! Mer skal det altså ikke til!

Her er noen bilder fra frimerkehagen idag, 5. mars:


Gangveien er blitt fint mosegrodd

Tulipanløkene kjenner varmen og vil opp!

Min kjære følger med på skiskyting på TV! :)

Fjorårets blomstring forsøker å glede oss enda frem til neste blomstring! .)

Utsikten fra den gode trappen vår.

1 kommentar:

  1. Dette så herlig ut!Vi venter også på våren med blomster og liv i en hver busk og i hvert ett kratt, det skal bli deilig.

    Vi sjåas!

    SvarSlett