torsdag 12. juli 2012

Hvor kommer det fra??????Man kan jo lure!  Hvor kommer alt dette regnet fra??? Her sitter vi stakkars nordboere og venter med lengsel i 6 lange måneder (fra september til mars) på varme og sol og så glimrer de med sitt fravær ... og istedet får vi så mye nedbør at vi kan svømme i hagen. En venninne har en relativt liten hund - en mops - og hun måtte bære ham et stykke av turen, da han ikke har svømmehud mellom tærne! Et eller annet er gått feil - et eller annet sted!


Men istedet for å irritere seg over alt regnet .....
 .... er det kanskje bedre å se hva regnet er med til å skape! Her er noen bilder fra hagen på noen tilfeldige dager, da regnet tok en pause. Godt det bidrar til noe vakkert! :)  God sommer alle sammen!


2 kommentarer:

  1. Helt nydig, virkelig misunner hagen din. Har alltid drømt om ett "innestengt" hage hvor man bare kan boltre seg med vakre vekster i alle regnbuens farger. Små koselige krypinn hvor man kan sitte og bare nyte det vidudelige som gror og blomstrer rundt seg.

    SvarSlett
  2. Tusen takk Tibi :) Ja, vi bor jo med hus rundt oss på alle kanter, så hagen er et lite krypinn som alle blir forelsket i når de plutselig kommer inn i den. Vi stortrives også. Men du får sette opp vegger av tre eller litt høye vekster i hagen din, så skal du fort set at du kan få til den stemningen du ønsker! :) Lykke til i alle fall! :)

    SvarSlett