mandag 17. september 2012

Markens grøde .......

Husfaren og jeg har vært "grønne" idag. Først tok vi et skippertak i frimerkehagen, hvor rosen nesten hadde slukt huset. For at en slik vekst skal rettferdiggjøres, burde den nesten ha stått og ropt "FEED ME" døgnet rundt, men vi har intet hørt - selv om den nå er iferd med å klatre inn igjennom soveværelsesvinduet. Blomstrer gjør den også - med champagnefargede fylte roser som gleder alle som går forbi på fortauet.


Været var så flott at vi ikke hadde lyst til tilbringe resten av dagen inne, så vi tok med oss kameraene og reiste ut til kysten. Av en eller annen grunn tok vi med 2 stk. tomme 2 liters isbokser.... det må være  noe med høsten og kallet til å høste inn ...  nesten som en kenguru som alltid har med seg pose til å høste i ... nåvel, det var en liten diversjon ... kameraene ble lagt til side, for hva som møtte oss var både jule- og nyttårsdesserten. Rett foran øynene våre! mmmmmmMMMMMMMmmmmmmm.... vi lot foto være foto og seg (skjønt seg er et romantisert uttrykk i denne sammenheng) .... jeg vill heller si; kjempet oss igjennom noen kratt med torner på 1 cm. tykkelse og presisjonsspisser som kunne konkurrere med det beste kirurgiske utstyr!

 
 I knallhard kamp med bjørnebærkrattet, og forsøk på lindrende tiltak for maltrakterte fingertupper.....

Men utkommet, rent matmessig, må vi si oss fornøyd med ... selv om fingre, hender, armer og tildels lår og legger er ikke er så fornøyd! Men, hva er det nå det heter??? ... det som man lider og kjemper for, vil alltid gi en bedre nytelse enn det man bare får servert!!


Så var desserten på julaften og nyttårsaften ihus!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar